Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Избери врата и разбери какво искаш от живота- много точно

/
/
/
205 Views

тест избери врата

Изключително точен тест, който ще ви покаже какво искате от живота и скритите ви копнежи. Погледнете картинката и изберете врата

Врата № 1

Вие мечтаете за дом, семейство и спокойствие. Нямате нужда от много хора около себе си. Предпочитате да прекарвате времето си у дома, с най-близките. Обичате да пътувате, но стоите далеч от големите и шумни курорти. Предпочитате да откривате скрити туристически бижута, далеч от шума на цивилизацията и по-близо до природата.

 

Врата № 2

Вие сте почитатели на охолния живот и сте готови да работите усилено, за да си осигурите висок стандарт на живот. Обичате да се глезите с луксозни предмети, скъпи ваканции и нетрадиционни подаръци. Обичате нещата да се случват когато и както пожелаете и често не сте готови на компромиси.

Врата № 3

Обичате новото и авантюристичното. За съжаление не винаги преценявате риска. Често сте непредпазливи и последствията не закъсняват. Не винаги обаче. Има моменти, в които приключенският ви дух ви отвежда до нови и непознати места, среща ви с невероятни хора. И именно това е, от което имате нужда.

Врата № 4

Ако сте избрали тази врата, то вие сте човек, който се бори усилено за всичко в живота си. Не се страхувате от скандали, смело влизате в битка за всичко, в което вярвате. За съжаление понякога имате склонността да не мислите за чувствата на човека отсреща. Дори понякога да имате грубоват вид, всъщност сте много отзивчиви хора, но само към онези, които са заслужили доверието ви.

Врата № 5

Ако сте избрали тази врата, значи имате нужда от промяна. Най-често това означава да отстъпите крачка назад и да направите равносметка на живота си. Преценете кое е важното за вас и дали правите всичко възможно, за да го постигнете. Смята се, че хората, които избират тази врата, тайно търсят спокойствие, имат нужда от време за себе си, време да преосмилят ежедневието си.

 

Врата № 6

Хората, които избират Врата № 6 обикновено преминават през тежък период в живота си. Възможно е да имате проблеми у дома или в офиса. Тайно се надяват, че има светлина в края на тунела. Обикновено тези хора имат нужда от силно приятелско рамо и някой, който да ги подкрепя и успокоява през тежките периоди.

Врата № 7

Вие сте почитатели на хаоса и в него виждате най-много логика. Обичате изненадите и промените. Гъвкави сте и сте готови да се справите с всяка ситуация, която животът ви поднесе. Имате склонност да виждате нещата само от собствената си гледна точка, което често води до неразбиране и проблеми с близките ви.

Врата № 8

Вие сте любопитни, понякога дори безрасъдни в желанието си да научавате и да опознавате. Обичате екстремните спортове, нетрадиционните и опасни туристически дестинации. Реагирате перфектно и винаги адекватно в напечени ситуации и успявате да се измъкнете невредими. Вашата страст са новите технологии и дори да не сте професионално ангажирани с тях, прекарвате много от свободното си време с любими техно-джаджи

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *