Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Избери сърце и виж какво те очаква ДНЕС

/
/
/
176 Views

тест избери сърцеПогледнете сърцата и изберете едно от тях, което инстинктивно привлича погледа ви. Този тест щеви разкрие какво ви очаква именно днес и как да постъпвате в напрегнатите ситуации.

 

1.Сърце №1

Ти си оптимистичен и днес не е по-различно. Светлината ти озарява всичко наоколо и прави околните щастливи. Светът има нужда от теб!

2.Сърце №2

Дори един-единствен човек може да промени света. Чувстваш се малък и не достатъчно значим днес? Какво можеш да направиш, когато всичко изглежда потънало в хаос? Е, ако всеки беше мил с човека до него, то 50% от човечеството щеше да се чувства много по-добре. Направи нещо мило за някого ДНЕС. Това ще направи света малко по-добър още в този миг!

       3.Сърце№3

Не се страхувай – има надежда! Ако се чувстваш безпомощен днес, не се плаши – има надежда. Без тъга как би усетил, че си щастлив? Дори да си отчаян от нещо – не се осъждай, тъгата, за радост, е непостоянно усещане! 

4.Сърце №4

Поеми си дълбоко въздух! Изпълни това сърце с любов. Дори когато не ти е ден – спомни си истинската му мисия – да обича и да дава любов!

 5. Сърце №5

Без мрак няма светлина! Ако сърцето ти е разбито и се чувстваш нещастен – използвай тези усещания да забавиш темпото и си отговори на един много важен въпрос. Какво е важно за теб? Светлината се ражда тогава, когато знаем какво е тъмнина и тъга. Това сърце ти вещае, че нещата много скоро ще бъдат наред!

6.Сърце №6

Бъди позитивен! Твоята положителна натура обикновено радва любимите ти хора. Днес обаче от теб струи енергия и ще зарадваш непознат. Ще се превърнеш в човека, заради когото някой да си каже “Днес ми е ден!”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *