Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Избери цвете, помисли къде би го поставил и виж какво говори това за теб

/
/
/
141 Views

избери цвете

Избери цветето, което интуитивно привлича погледа ти и виж какво казва за теб. Изключително точен тест, който ще ти напомни за силните ти страни и как да ги използваш.

Помисли си също къде би я сложил: на масата в хола, на кухненския плот, на нощното шкафче в спалнята или на портмантото в коридора.

Виж сега какво говори това за теб!

Ако си избрал ваза номер:

– Ти си човек с крехка душа. Дори и не се опитваш да го прикриваш, защото не можеш. Много емоции кипят в теб и понякога те объркват. Знаеш, че добротата ще спаси света и търсиш добри хора, с които да се заобиколиш. Не обичаш нахалните хора, готови на всяка цена да постигат целите си. Чакаш да те забележат.

2 – Знаеш какво искаш, следваш внимателно и упорито целите си. Никога няма да оставиш „коня си в калта”. На теб може да се разчита, защото си като ракета, която пробива път и води последователи. Най-добрият началник си, умееш да мотивираш подчинените и да управляваш разумно с необходимата доза риск.

3 – Любовта е най-важното нещо за теб, семейството е на преден план. Ти си роден да обичаш, да се отдаваш, да се грижиш за някого. Обичаш да пътуваш, но с любим човек. Иначе и вкъщи се чувстваш добре в уютната обстановка, която сам си създал.

4 – Ти си упорит, целенасочен, енергичен човек. Ти си изненадата на вечерта. Стартираш последен и финишираш пръв. Най-желаният приятел за компания си. Обичаш да се забавляваш и да си там, където животът кипи. Умееш да се приспособяваш, гъвкав си и лесно намираш решение в трудна ситуация.

5 – Притежаваш заслужено самочувствие. Магнетичен си. Винаги правиш добро първо впечатление и вдъхваш респект, доверие и сигурност. Разумен си, даваш отлични съвети. Обичаш да спазваш правилата, но и да създаваш такива. Човек на място си!

По мястото, където си избрал да сложиш вазата, може да разбереш кое е с най-голяма стойност в живота ти:

на масата в хола – Приятелите! Събирания, гости, партита – това е животът ти.
на кухненския плот – Уютът! Домакинството, семейните събирания и пътувания.
на нощното шкафче в спалнята – Сексът! Страстта, любовта, силните емоции.
на портмантото в коридора – Обществото! Кариерата, мнението на хората и тяхното одобрение.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *