Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ивайла Бакалова отново намери милионер- вижте кой българин поддържа стандартът й в Дубай

/
/
/
506 Views

Ивайла Бакалова отново намери милионер- вижте кой българин поддържа стандартът й в Дубай

Прочутият ресторантьор Веско Брадата е новото гадже на „Мис България” 2001 Ивайла Бакалова. 36-годишната красавица топли леглото на 49-годишния Веселин Денков от няколко месецa.

Засега е ясно, че Веско Брадата и бившата любовница на боса на „Мултигруп” Илия Павлов се срещат само и единствено в Дубай, където миската живее от години с дъщеря си. Запознати с любовната афера твърдят, че Ивайла често пренощува в апартамента на ресторантьора в емирството, който Брадата притежава от над 10 години.

Градската легенда гласи, че след като купил жилището, баровецът завел в Обединените арабски емирства свой сервитьор от най-известните си ресторант „Воденицата”, който да постави електрическата инсталация в дома. Самата Ивайла също не е за оплакване – носителка на титлата „Мис България” 2001 се шири в апартамент в дубайски небостъргач, който обитава с дъщеря си, пише “Таблоид”.

Говори се, че петзвездният начин на живот е осигурен от „царя на боклука” Румен Гайтански – Вълка, който е баща на 14-годишната й дъщеря Рая. Според столични хроникьори историята с нейната финансова независимост е доста съмнителна, тъй като Ивайла винаги е разчитала на финансово красиви мъже до себе си. „Добре ще си поживее покрай Весо Брадата, той е щедър тип ”, хортуват негови авери.

Веселин Денков е собственик на ресторантите „Лебеда”, „Боряна” и „Воденицата”. Преди дни стана ясно, че негова фирма – „Старт 1999“ ООД, е една от петте, получила пари от ДАНС за авансово плащане на „работни обеди и вечери”. Идеята е държавата ще осребрява сметките на българското ФБР в елитни ресторанти и заведения. За целта службата, която е на пряко подчинение на премиера, е отделила 150 170 лв., които е предоставила на 5 фирми, за осигуряване на топла храна на служителите от ДАНС.

Веско Брадата не е случаен в бизнеса – „Воденицата”, например, е сред най-популярните софийски кръчми. Заведението се намира в парк „Витоша“ в елитния кв. „Драгалевци“. Медийни публикации спрягат Брадата като един от най-старите лихвари, завъртял алъш-вериша в зората на демокрацията още като юноша бледен.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *