Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Интернет потребители тръбят- Мегз купува дрехи от Илиянци и ги препродава като свои на тройни цени

/
/
/
525 Views

Самопровъзгласилата се за дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, вместо сама да произвежда дрехи ги купува от Китай в Ииенци, след което ги препродава, свидетелстват запознати, пише “Телеграф”. Скандалната участничка във “ВИП Брадър” взимала на безценица роклички, блузки и полички, след което слагала етикет на собствената си фирма и ги продавала двойно.

По данни на запознати най-често Мегз пазарувала с контейнери от Китай или директно ходела до “Илиенци”, където с часове избирала новата си колекцията, която да представи като своя. “Слага едно коланче отгоре или маха нещо от дрехата, след което я представя за своя”, разкриват още близки до Каканашева.  Брюнетката била в доста обтегнати отношения с родни ателиета, които преди шиели за нея, но в последно време отказвали да имат вземане даване с нея и това била една от причините Мегз да избере по-лесния вариант и да купува наготово.

За това “говори” и ниската цена на дрехите на дизайнерката, която прави моделите изключително достъпни за всяка българка.

Именно дрешките от “Илиенци” станаха и поредната ябълка на раздора в Къщата на “ВИП Брадър”. Бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни буквално побесня заради поредната провалена мисия от Мегз и тръгна да реже дрехите й, което буквално предизвика истерията на Каканашева, която призна, че участва в шоуто само и само, за да рекламира дрехите си.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *