Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Християн Гущеров платил на Тупарев тлъста пачка, но само вижте за какво

/
/
/
193 Views
Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на Биг Брадър, за да може гаджето му – една бивша плеймейтка, да излезе с чист имидж от шоуто. Такъв слух се носи из светските среди,.

Точно затова “изключително природно интелигентната плеймейтка” до сега е представяна в изцяло положителна светлина. Блондинката разхожда гащи и грим в Къщата и случайно или не, не е никога център на внимание за сценаристите. Мариела Нордел на последните елиминации разкри, че русата се е хвалила как има достъп до договорите на всички участници в шоуто.

След като разкри това Биг Брадър вместо да отрече, реши да се заяжда с Мариела. Това само показва как шоуто е пълен фейк, а продуцентите толкова са закъсали, че се връзват за някой дребен лев, от всеки, който се навие да даде.

Зрителите да не пускат есемеси за Биг Брадър, защото от тези есемеси се говори, че абсолютно нищо не зависи. Става това, което решат продуцентите. Това е публична тайна и се мисли от всеки нормално интелигентен човек. Ако случайно някой от шефовете на Биг Брадър се осмели да се подложи на детектор на лъжата, ще лъсна на 100% тази истина.

През цялото участие на гаджето на Гущеров в предаването досега нито веднъж не беше излъчено тя да говори за него. Това е втората сделка на младежа, за когото се твърди, че няма нито един ден трудов стаж с продуцентите. На плеймейтката категорично е забранено да говори за Гущеров.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *