Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Галена отново в любовен скандал, този път- със самия Бербатов, футболистът й отправял неприлични предложения

/
/
/
129 Views

Галена отново в любовен скандал, този път- със самия Бербатов, футболистът й отправял неприлични предложения

Според клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които съдържали неприлични предложения. Всички съобщения завършвали с подпис DB – инициалите, с които 36-годишният нападател обичал да се представя. Едно от съобщенията било особено мръснишко, според HotArena.

 

 

Галена обаче твърдяла, че не се е поддала на секс офанзивата и резнала натегача от Благоевград, макар бившият капитан на националния отбор да е сред най-желаните мъже у нас. Друг е въпросът дали флиртаджийската греда на футболиста с чалгарката е истина, или просто певачката си прави реклама.

Факт е, че и двамата са семейни. Бербо от дълги години живее с Елена Щилянова, от която има две щерки – Деа и Елия. 32-годишната Галена пък е омъжена за своя любим Галин, с когото се радват на двама сина – Стефан и Александър, пише „Уикенд“.

 

 

Не е изключено обаче Бербатов действително да е залитнал по сексбомбата от Смядово. Знае се, че миналата година Митко го удари на живот, след като напусна гръцкия тим ПАОК (Солун). Без професионални ангажименти футболистът се прибра у нас, и изкара по-голямата част от лятото в баровския си апартамент в Слънчев бряг, където са и най-оборотните чалготеки на Черноморието. Някогашният голаджия на „Манчестър Юнайтед” и „Тотнъм” не е от най-заклетите фенове на чалгата, но подобни нощни купони не са му чужди. Особено когато е в почивка и не спазва стриктен режим. Нищо чудно покрай някое участие на Галена в Слънчака Бербатов да си е направил устата за телефонния номер на фолк звездата.

 

 

В крайна сметка обаче секс стрелите му не улучили в десетката, по думите на самата певица. Нейни колежки обаче се съмняват доста в праведността й, предвид палавото й минало и постоянните слухове, че е слагала рога на съпруга си Галин.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *