Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Филип Аврамов-Фицата съжалява жестоко, че изостави жена и дете- младата му изгора го съсипа

/
/
/
574 Views

Филип Аврамов – Фицата съвсем го е закъсал с парите покрай новата си жена!

Чаровникът Филип Аврамов – Фицата скъса джоба и то осезаемо. А причината за това е новата му жена Севинч Ибрахим и новото им семейство. Припомняме, че Севинч роди дъщеричка на Фицата през май месец.

Фицата скъса джоба покрай младата си жена Севинч

Малко по-рано той заряза съпругата си Милена Спиридонова и неочаквано за всички обяви, че е срещнал любовта в лицето на по-младата туркиня Севинч.

Дотук добре, само че млада жена големи изисквания има. Севинч Ибрахим натискала Фицата да построи къща за нея и детето им, на което той се съгласил моментално. Парцелът вече го имал – мястото на стара наследствена къща на баща му в кв. „Надежда“.

Преди години човекът имал семейна къща там, но я съборили и на нейно място Филип Аврамов се заел да вдигне палата за любимата си. По груби изчисления обаче ще му бъдат необходими над 300 000 лева, които той се чуди и мае откъде да вземе.

Строежът на новия му дом започнал още през октомври миналата година и трябвало да привърши за около месец и половина, а после да започнат само довършителни дейности. Уви, липсата на средства станали причина работата да зацикли и към днешна дата строежът още е наникъде.

Фицата отделял и влагал в постройката всичките си заработени хонорари, но въпреки това не смогвал да се справи с огромния товар. Плюс това той се грижи не само за новото, но и за старото си семейство, в което остави по-голяма дъщеричка.

„Така е то. Да го видим сега като се е меракландисал с млади гаджета да движи. Дано не си бие главата в стената един ден, та да му дойде акълът“, коментират негови колеги от гилдията.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *