Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ето кой е победителят във “Фермата 2017”- очаквано спечели участникът, на който шоуто даде огромен шанс

/
/
/
237 Views

Ето кой е победителят във “Фермата 2017”- очаквано спечели участникът, на който шоуто даде огромен шанс

Яни Андреев победи в третия сезон на култовото риалити „Фермата” по bTV. След тричасово грандиозно шоу на живо земеделецът от Козлец спечели наградата от 100 000 лева. Той получи най-много точки в игрите тази вечер и 39% от зрителския вот.

След трите етапа на финала на надпреварата Яни събра общо 103 точки.

Втора в окончателното класиране остана гимнастичката Валерия Дочева с 80, а трети – танцьорът от Попово Калоян Димитров с 61 точки.

Най-голяма подкрепа от зрителите, чието гласуване беше и последният етап в състезанието, събра Калоян – 41%. Втори при зрителския вот беше Яни с 39%, а трета остана Валерия с 20%.
Амбициозната Виолета Тодорова отпадна първа от големия финал на „Фермата”. Тя спечели само 9% от зрителския вот и напусна състезанието за голямата награда от 100 000 лева преди същинските битки.
В първия етап от битката – гласуването на всички отпаднали участници, Яни Андреев получи най-много гласове и записа в актива си 22 точки. Втори се нареди Калоян Димитров с 8, а Валерия Дочева получи 6 точки като последен фаворит на бившите фермери.

Третият сезон на най-позитивното и градивно риалити в българския ефир „Фермата” бе най-суровият и успешен сезон досега. Милиони зрители проследиха приключението на 20-те участници, които трябваше да съградят живот от нулата, като едновременно с оцеляването усвояваха и ценни знания по българска история, традиции и обичаи.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *