Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ето каква е наглата схема на Банев и как се трупат пачки на гърба на народа!

/
/
/
355 Views

Банев никога не е плащал дивиденти. Една бонова книжка на АКБ “Форес” сега струва 2.50 лв. Не си плати за къмпинг “Златна рибка” и за другия къмпинг “Русалка”. Това каза по Нова телевизия журналистът Стефан Ташев за акцията срещу олигарсите Николай и Евелина Баневи, които бяха арестувани в петък във Фарнция.

“За да станеш от стругар милионер, трябва зад теб да седи партията. Фамилията Баневи са олицетворение на прехода. Банев е по-некачествената черта на прехода, взе огромен брой предприятия чрез приватизацията и после ги фалира”, допълни Ташев.

“Общественото натрупване за чувство на несправедливост е голямо и продължава да расте. Нито обществото стана по-демократично, нито икономиката ни стана по-богата през този преход”, заяви другият събеседник в студиото – финансовият консултант и бивш фараон Иво Недялков.

Недялков изтъкна, че преди 25 години е участвал като консултант в масовата приватизация в Чехия. “Там механизмът беше друг, а тук се създадоха едни РМД-та, които бяха повече мениджърски и мениджърите изместиха работниците. Голяма част от предприятията бяха приватизирани, за да бъдат разграбени”.

“Не знам кой би направил тази пълна ревизия на прехода. Тя ще е леко закъсняла. Активи за милиарди левове отидоха в ръцете на хора като Николай Банев. Заводът затвори 2010 година и вече целият е нарязан, 2000 души работеха, а сега няма нито един работник”, допълни Ташев, пише Пик.

“Баневи са слаби, те са удряни многократно, но има хора, които продължават да работят. Всички ги знаят – едни и същи хора правят големите инфраструктурни проекти. Тук се говори за някаква отговорност, която няма давност”, изтъкна Недялков.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *