Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Енджи Касабие жертва на български измамници- заграбили бизнеса й, Стефан Данаилов я спасил от мизерията

/
/
/
280 Views

Енджи Касабие жертва на български измамници- заграбили бизнеса й, Стефан Данаилов я спасил

Ливанката Енджи Касабие цял живот ще е благодарна на Ламбо. Български студенти я ограбили и прибрали парите, които баща й отпуснал да стартира бизнеса си у нас.

Диетоложката на звездите изживява труден период педи да се превърне в известна бизнес дама. Родента в Ливан Касабие наивно се доверила на български бъдещи висшисти, които наела да й помагат в прохождащия бизнес.

И както често се случва попаднала на измамници, които отмъкнали началния й капитал до шушка. Тя трудно преживява загубата и изпада на ръба на мизиерията. Когато родителят й научил какво се е случило отказал да й помогне отново въпреки, че била любимото му глезено дете, предават от електронното издание retro.bg.

Той инвестирал в нея за да пробие в бизнеса с диетологията, но бил разочарован. По това време Енджи преподавала на студенти в Медицинския институт, който била завършила. Повече от две години едва свързвала двата края. Харчела само по два лева на ден. За да се спаси от мизерията си намерила втора работа като помощник в аптека през нощта. Едва успявала да отдели 250 лева наем за една стаичка, в която да се подслони.

Но за щастие съдбата е благосклонна към ливанската лекарка. Тя съвсем случайно се среща с иконата на бг киното Стефан Данаилов, който имал проблеми с теглото.Тя му помогнала да отслабне с цели 30 килограма. Което я прави известна и името й е появява на първите страници на вестниците.

Благодарение на Ламбо късмеът й проработва. Нейните хранителни режими стават хт сред бг ВИП-овете. За нея научават и холивудските звезди като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро като и краски особи от арабския свят.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *