Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Енджи Касабие поддържа висок стандарт, благодарение на арабски шейх, който предпочита да я няма

/
/
/
244 Views

Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил в резултат на усърдната й работа като диетолог на звездите, а благодарение на мастит арабски шейх. Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната красавица, а към нейния настоящ съпруг Рабих, който оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е горд носител на титлата „Мистър Ливан 2014“.

Съпругът на ливанската лекарка попаднал в полезрението на шейха преди около година, когато двамата били гости на светско събитие. Още тогава милионерът привикал Енджи и Рабих и споделил пред двама им, че е възхитен от красотата на манекена. Ченето на диетоложката паднало до земята, но решила да приеме думите му на майтап и не се начумерила. Впоследствие обаче съпругът й споделил, че шейхът буквално го преследвал по петите и го затрупвал с десетки съобщения дори през нощта.

Тогава ВИП брадърката посъветвала половинката си да се срещне насаме с ухажора си и да изяснят недоразумението. На въпросното рандеву обаче милионерът разкрил чувствата си откровено, като помолил Рабих за дискретност, тъй като никой в Ливан не подозирал за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на благодарност към разбирането на фаворита си шейхът веднага му подарил часовник на прочутата марка „Ролекс“ на стойност 30 хиляди евро.

Връщайки се вкъщи, Рабих показал бижуто на Енджи, а тя му казала да го задържи и да се възползва от благоразположението на милионера, но все пак да не посрамва брака им. Само за един месец, благодарение на хубостта на мъжа си, диетоложката се сдобила и с поръчков автомобил „Рейндж Роувър“, който пристигнал директно от изложение на последните модели и заради извънземните екстри струвал 300 хиляди евро.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *