Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Ели Гигова разкри станала ли е майка наистина и какво се случва в живота й

/
/
/
567 Views

Ели Гигова проговори дали е станала майка

Ели Гигова разкри истината за раждането и майчинството си. Поне такава информация взриви медиите и публичното пространство. Милионерската щерка сама реши да разбули истината около себе си. И го направи чрез световния клюкарник. Във Фейсбук тя написа:

Ели Гигова разкри дали е станала прясно мамче

„Току-що разбрах, че имам бебе!”, иронично написа брюнетката. Красивата щерка на оръжейния бос Николай Гигов замина зад океана да следва право във Вашингтон. Желанието на бившата спортна журналистка е да работи като адвокат в Страната на неограничените възможности.

Според клюката обаче Ели Гигова заченала в САЩ и после отпрашила за Париж, за да роди. Именно в столицата на Франция тя станала майка, твърдеше слухът. Кой е бащата изобщо не се споменава.Щерката на боса на „Локо”(София) обаче категорично отрече тази тиражирана версия.

Наследницата на милионерската фамилия имаше няколко провалени връзки, за които се знаеше. Тя бе гадже с бизнесмена Петко Димитров. Но двамата се разделиха и с днешна дата той е баща на трима сина.

А със съпругата си Яна Акимова се радват на двама наследника. Дълго време след това чаровната брюнетка нямаше приятел. Но после се появи на хоризонта ресторантьора Димитър Тодоранов. Бизнесменът влетя в живота й като ураган и го преобърна тотално.

Връзката им продължи половин година и свърши с бурен скандал. Защото чаровницата хвана любовника си в изневяра. Това я накара да отлети зад океана и да се отдаде на учение. За да забрави неверника, когото все още обичаше.

Олигархът Николай Гигов е силно притеснен за неудачите в любовния живот на единствената си дъщеря. Въпреки че я запознавал с мъже с положение и мастит от тях. Затова се отдала на учение зад граница.бизнес, Ели Гигова не искала да започва любовна афера с никого

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *