Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Джино рухна след победата- вижте какво му струваше участието в Големия брат

/
/
/
339 Views

„Биг Брадър” изстиска и психически, и физически Джино Бианкалана. Емигрантът от Чикаго спечели за втори път в живота си най-гледания риалити формат, но победата му костваше тотално изтощение на организма. Ден след финала на предаването шампионът все още не се беше освестил и едва се държеше на краката си.

Във вторник Джино бе заснет от папараците на „Уикенд” да напуска студиото на „На кафе”, което се намира в непосредствена близост с Къщата в Нови хан. Отпред го чакаше цяла тайфа приятели, сред които бизнесдамата Дорина Михайлова и личната му пиарка Радостина.  
Победителят в „Биг Брадър: Most Wanted” се опита да се усмихне на близките си, но не можа. Вместо това на лицето му се изписа гримаса от болка. Той успя някак си да докуцука до посрещачите, прегърна ги със сетни сили, след което се настани на шофьорското място на луксозен джип. А когато и познатите му се натовариха в купето, даде газ и всъдеходът се понесе на скорост към столичния хотел „Маринела”.

В София компанията се настани в заведение до бившия Японски хотел. Джино и придружителите му – предимно дами, прекараха там близо час, за което време успяха да обсъдят представянето му при Гала.

Последният „Биг Брадър” се оказа свръхизтощителен за Бианкалана заради оказания му психотормоз от страна на Динко, но и по друга причина. Преди 2 години поамериканченият нашенец претърпя жестока катастрофа с мотор и оттогава цялото му тяло е в травми. Болежките се изостриха от мисиите и премеждията в Къщата, но Джино реши да търпи и не помоли Големия брат да го освободи преждевременно от шоуто, пише “Уикенд”.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *