Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Джино Бианкалана се крие у нас- чакат го 18 месеца затвор, след като оцеля по чудо

/
/
/
273 Views

Симпатягата Джино напоследък отново се подвизава в родината, въпреки че се беше зарекъл да си остане в САЩ за постоянно. Лъскавият ром Гино Ташев си е в България не покрай договорните си отношения с продуцентите на „ВИП Брадър“, както твърди, а за да се скатае от американското правосъдие. Причината е зловещото автомеле, което едва не му коства живота миналата пролет.

След като бе размазан с мотора си в Чикаго през май 2016-а, плейбоят се зарече да съди шофьорката на джипа, който го отнесе посред бял ден, за 1 млн. долара обезщетение. Оказва се обаче, че ситуацията не само няма да позволи на Джино да се облажи, а тъкмо напротив – той е заплашен да плаща огромни компенсации и дори да изкара време зад решетките.

Експертизата на инцидента доказала, че Бианкалана е бръмчал с мощната си машина със скорост над 80 мили в час (около 130 км), при това в градски условия. На всичкото отгоре нашенецът нямал книжка за правоуправление на мотор с мощност на 500 кубика, какъвто бил яхнал по време на катастрофата, пише седмичник.

Застрахователите на другата участничка в мелето изровили всички тези неприятни факти и се оказало, че джино не само няма право да иска обезщетение, но самият той трябва да плати колата на дамата, а го заплашват и до 18 месеца затвор за „заплаха за обществения ред“. По тази причина Бианкалана скоропостижно се прибра у нас, докато адвокатите му решат какво да правят с казуса. По всяка вероятност те ще се опитат да измъдрят извънсъдебно споразумение с шофьорката на джипа и брадърът ще трябва да се бръкне със солидна сума в зелената валута от порядъка на стотина хиляди долара.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *