Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Джена изрита сестра си, след като тя тръгна с Джино, вижте обаче каква красавица е тя (снимка)

/
/
/
347 Views

Отношенията им станали още по-близки след тежката катастрофа, която Бианкалана претърпя. Освен родителите му, Борислава била тази, която стояла до леглото му и му давала кураж.  Момичето тутакси отлетяло за Америка, за да се грижи за потрошения Джино.

Двамата си говорели, тя му държала ръката и точно в болничното легло той внезапно осъзнал, че е бил сгоден за грешната сестра. Чувствата между Джино и Борислава пламнали изведнъж. По-малката сестричка отдавна го харесвала, а той пък в началото се трогнал от нейната грижовност, но след това открил, че е влюбен.

сестрата на джена

Двете сестри са в лоши отношения. Джена отдавна подозирала, че по-малката я предава, че действа зад гърба й… а покрай сватбата съвсем се изпокарали. Особено когато Борислава научила за катастрофата на Джино и отлетяла специално заради него за САЩ.

Прясно сформираната двойка с един куршум цели няколко заека:

Джино си отмъщава на Джена за това, че го изостави. А отмъщението му има шанс да се превърне във вечно, тъй като вместо съпруг, може да й стане зет. Борислава пък си отмъщава за кавгите и споровете с кака си и непрекъснатото й подценяване, както и за това, че дълго време й се е налагало да живее в сянката на по-голямата си и по-успяла сестра. Освен това отдавна харесвала тайно годеника на кака си и го искала за себе си.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *