Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Доц. Захариев от “Откраднат живот” признава за страшна болест, която го е мъчила в миналото и какво го свързва с Нончо Воденичаров

/
/
/
187 Views

Актьорът и сценарист Емил Марков стана популярно лице с ролята на гинеколога доц. Петър Захариев в хитовия сериал “Откраднат живот”. В началото на кариерата си Марков играе в Сливенския драматичен театър. В годините на прехода се преориентира от актьорство към писане. Работи от 11 години като сценарист за продуцентската къща “Дрийм тийм” на Евтим Милошев и Любо Нейков. Започва с комедийното шоу “Комиците”, което върви вече 11-та година. Главен сценарист е от първия ден на сериала “Столичани в повече”, от който са заснети 12 сезона. Прави и три издания на риалити формата “Сървайвар”. Емил Марков е женен за актрисата Албена Павлова, позната най-вече като Гълъбина от “Столичани в повече”.

Пред “Шоу” актьорът признава, че е лежал във Военна болница-Бургас, тъй като докато бил войник е страдал от “червен вятър”-инфекция на кръвта. Това е бил един от най-страшните му престои в болница, понеже пряко засяга живота на болния.

“Иначе не ям месо или поне го правя рядко. Справям се с хомеопатия и чайове”, признава Емил Марков.

Относно снимачните дни на “Сървайвър”разказва за неспасяемия случай на Нончо Воденичаров. Доц.Захариев споделя, че починалият от инфаркт кмет на Раднево е спрял цигарите само 10-15 дни преди участието си. Именно това е оказало най-голямо значение върху здравето му.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *