Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Диляна Попова има сестра с приказно име, която е също толкова красива, но с руса коса (снимка)

/
/
/
257 Views

Красотата явно се предава генетично в рода на Диляна Попова, защото актрисата има не по-малко красива от нея сестра на име Елиза, с която се различават само по цвета на косите си.  Елиза рядко влиза в обсега на медийното внимание и затова дори малко от феновете на любимата на Блатечки знаят за с три години по-голяма й сестра, на която тя разчита за всичко.

естрата на диляна попова

Елиза работи като гримьор и признава, че любимият й модел е именно Диляна. „Аз я гримирам, тя ме облича. Каквото ми ушие и го облека, всички започват да ме питат откъде съм си го купила”, коментира Елиза невероятния дизайнерски талант на манекенката.

Манекенката е кръстена на баба си Димитрина, а сестра й – на героинята от приказката „Елиза и 12-те лебеда”. Щастливото им детство преминало в плевенското село Гулянци, където днес баща им държи автосервиз, а майка им върти местната дискотека. „И двамата са големи купонджии. Баща ми известно време работеше и като диджей. От тях сме наследили страстта към живота”,откровеничат сестри Попови,

В младежките им години Диляна била неотлъчно до полата на сестра си. „Не ме пускаха никъде да излизам без нея”, признава Елиза. Сестрата на Диляна започнала да се занимава с грим още като ученичка. Въпреки таланта си, тя се дипломирала в Благоевград по малко популярната специалност етопедия.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *