Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Дебора в болница- певицата е на системи

/
/
/
154 Views

Унизената от Биг Брадър фолк певица Дебора е приета в болница.
Брюнетката от Видин е на легло още от миналия петък, когато е заведена в регистрите на психиатричното отделение в едно от големите лечебни заведения в София. По настояване на близките на певицата и заради нейното спокойствие спестяваме името на болницата.

Най-малко четири седмици певицата ще бъде под лекарско наблюдение, за да излекува паник атаките си, които се засилиха по време на участието й в интригантското предаване, в което сеирите за рейтинг са поставени на пиадестал и са над здравето на участниците.

Припомняме, че Дебора влезе в сезона “Most Wanted” на 13 ноември, но само седмица по-късно пожела да напусне доброволно, тъй като бе представена като закоравяла алкохоличка. След напускането си певицата обясни, че образът й на пиянка е силно прееспониран. Тя не отрече да е консумирала алкохол, но за да тушира паник атаките си.

В момента Дебора е на системи, отрязан й е достъпа до външния свят с изключение на два часа на ден, в които може да общува с близките си по телефона. Заради лечението си тя ще пропусне финала на предаването, който иначе е задължителен за всички участници.

Миналата събота светското предаване на ПИК TV разкри за шокиращ случай в риалити от Южна Корея. Една от участничките в него слага край на живота си, обесвайки се с кабела на сешоара в банята си, след като продуцентите я злепоставят. Случай, който много наподобява този на Дебора. За щастие скандалът с българката нямаше фатален край.

В страницата на Дебора във “Фейсбук” бе качено видео, в което от болничното легло тя се обръща към всички, подкрепили я в трудния за нея момент. Вижда се и абокатът на системите, забоден в ръката й.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *