Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Дебора лази на четири крака, а това, което направи след няколко чашки с DEE направо втрещи всички

/
/
/
282 Views

Сочен сутрешен скандал стана в Къщата на Big Brother. Главни действащи лица бяха Дебора, DEE, Динко и Захажаева. След това, което се е случило, двамата палавници се успаха, тъй като бяха прекалили твърде много с алкохола предната вечер. И рапъра, и фолкдивата се правеха, че не помнят нищо и се отбягваха взаимно. Дебора излезе от палатката на четири крака и приличаше на чучело. На въпрос какво е станало, тя каза: “Ние нищо не сме правили, оф, много ми е лошо”. После започна да крещи, че има спешна нужда от кафе.
Захажаева реши да изкоментира вида й и рече: “И се оплаква, че не е пиянде…Пиянде си е”. DEE през цялото време обикаляше с тъмни очила и се правеше, че е ни лук ял, ни лук мирисал. И той също отричаше случилото се с Дебора и твърдеше, че нищо не помни от предната нощ. Там е работата обаче, че всички съквартиранти започнаха да нервничат, тъй като и двамата палавници се бавеха и не се привеждаха в нужния вид на индианци, което е доста лошо за всички в къщата. Динко започна да крещи на рапъра и наистина полудя, като ги помоли и двамата да се държат като големи хора. Захажаева постоянно му припяваше и казваше, че го подкрепя.
Това тотално вбеси Дебора, която започна да крещи с все сила нецензурни думи срещу рускинята: “Какво те засяга, плямпало, тъпанарка?! Размазала си си червилото, тъпа овца, мършава”. Цялата тази суматоха разсмя Фънки, който искрено се забавляваше на махленския скандал.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *