Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Броени седмици след като сключиха брак- Алекс и Дани Петканови взеха важно решение

/
/
/
223 Views

Броени седмици след като сключиха брак- Алекс и Дани Петканови взеха важно решение

Седмици след като си казаха „Да“ пред цяла България и станаха семейство, Алекс и Дани Петканови ги очакват още доста положителни емоции. Засега двамата нямат планове за деца, но щурите купони със сигурност отсега нататък започват! Още в Къщата Петканови си обещаха да отидат на меден месец заедно с кумата си Джулиана Гани и нейния съпруг Станимир.

Силиконката се венча малко преди ВИП Брадър и изкара медения си месец в къщата. Поради това сега и двете млади семейства копнеят за едно малко, романтично бягство. А плановете им за него продължават да бъдат общи. Двойките са решили да отделят час от хонорарите си от ВИП Брадър, за да се поглезят царски на някоя екзотична дестинация. Това навярно ще се случи след месец два, нищо чудно и за коледните и новогодишни празници.

Така, вместо да студуват и нас, ще се поздравят с новата година по бански и някой далечен плаж! Семейство Петканови намазаха с 200 бона от риалитито. По-голямата част от тях ще похарчат, за да си спретна семейно гнездо. Е, поне 10-15 бона ще пръснат за медения си месец. Сега поне им е леко на душата, тъй като имат одобрението на своите родители за брака си

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *