Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Бременната Мария Илиева взе решение за раждането на детето си, което учуди всички

/
/
/
232 Views

Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква наследник, тя е една от най-обсъжданите личности. Звездата все още не е коментирала официално предстоящото щастливо събитие, макар че показа бременното си коремче в мрежата. Приближени до изпълнителката коментират, че тя е взела решение да роди наследника си зад граница.

Звездата вече се е спряла на конкретна клиника. Раждането на детето й ще се състои в Брюксел. Както се предполага, любимият й семейството му от години живеят там. Певицата зачена от 27-годишния Георги Михайлов . Младежът е от София, но семейството му емигрирало преди години. В началото на лятото Мария Илиева посети Венеция заедно с любимия си и неговото семейство. Оказа се, че любимият й не произхожда от богато семейство, както клюките твърдяха в началото. Бащата на Георги е бивш футболист – Иван Михайлов. През 80-е той е бил една от надеждите на младежкия отбор на ЦСКА. Но за съжаление кариерата му на зеления килим приключва прекалено рано.

Едва на 20 години Иван спира с футбола поради поредица от тежки контузии, които претърпява. Любимият на Мария Илиева има по-малка сестра, която от години живее в САЩ. Любовта си към футбола Иван Михайлов предал и на двете си деца. Но за съжаление Георги не е има неговите успехи и сам решил да се откаже. Но за разлика от него сестра му вече гради успешна кариера в историята на женския футбол. Преди няколко години тя се присъединила към най-силния женски отбор на САЩ и все още е част от него. Нищо чудно детето на Мария Илиева също да наследи таланта на дядо си.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *