Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Бориса Тютюнджиева се омъжва за детската си любов- вижте кой е мъжът до нея

/
/
/
166 Views

Като всяка друга жена и Бориса Тютюнджиева иска да се види булка. Дългокраката красавица вече е намерила мъжа на живота си е готова да се омъжи.

От няколко месеца Бориса живее под един покрив с дългогодишния си приятел. Момъкът е упорито крит от изкусителката и на всичките им общи снимки той е със закрито лице. Споредклюките любимият на Бориса е син на заможен българи и поради тази причина мацката не иска да го показва. Гаджето на моделката е неин приятел от детството и е с няколко години по-голям от Бориса, но са израснали заедно. Още тогава Тютюнджиева го харесвала много.

След години чакане и търсене на любовта Бориса отново срещнала въпросния мъж. Вече като зрели хора те се харесват и влюбват, пише „България днес“.
Бориса и гаджето й често пътуват по света. Бъдещият мъж на моделката е заможно момче и парите за него не са проблемМоделката напълно е забравила и прежалила бившия си Андрей Арнаудов. Двамата се разделиха след дълга и романтична връзка. Бориса трудно преживя раздялата и се беше покрила известно време.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *