Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Близки на Дебора, която скандално напусна Къщата, разкриха причината за нейното пиянство- преживян кошмар като по филмите

/
/
/
250 Views

Фолкпевицата Дебора е преживяла нещо кошмарно преди няколко месеца, пише “ШОУ”. Именно заради това тя посяга често към чашката. Тя е от жените, които са подложени на системен физически и психически тормоз от страна на половинката си. Многократно й са разбивани носът и устата, синините по гушата и лицето били ежедневие. Утехата намерила в алкохола.
Близките й споделят, че тя не е алкохоличка, но в последните месеци често може да бъде видяна да пие. Само когато го прави, забравяла преживеният кошмар, който продължил 4 месеца. В началото мъжът бил галантен и тя се подлъгала и се влюбила в него до безумие. Посегнал на Дебора веднъж, след което тя си събрала нещата и се изнесла. Била помляна от бой, след което й обещал, че това няма да се повтори. Тя му дала втори шанс и екшънът продължил. Той не я пуска да си тръгне, заключва я и я бие непрекъснато. Накрая тя успяла да се измъкне и да сложи край на манията му. След това той продължава да я безпокои по телефона.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *