Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Биг Брадър Ол старс започва ударно: Фънки към своя съквартирантка: “На тази женица може да й стане студено и да настина, но най-хубавият вариант е, ако умре”.

/
/
/
235 Views

Началото на “Big Brother” Most Wanted беше повече от скандално. Първи в Къщата влязоха певецът Коцето и скандалният бизнесмен Димитър Ковачев – Фънки. Двамата не губиха много време и започнаха да се наливат с алкохол като първият зулум, който направиха е да затапят вратата, от която влизат съквартирантите с голямо пластмасово куче. После Биг Брадър им зададе тайна мисия, в която те са каубои от уестърн и трябваше да избират коя от звездите които идват при тях в Къщата да бъде пратена на заточение, да живее като индианец в скотски условия и коя да се глези на лукс.

Първата, която се оказа на пангара, беше майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева. Фънки и Коцето я пратиха без да се замислят при индианците, но грозните коментари на рокаджията не закъсняха: “Индианците може ли да продават наркотици”, попита Фънки и продължи: “На тази женица може да й стане студено и да настина, но най-хубавият вариант е, ако умре”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *