Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Бетси откри, че съпругът й има любовница, с която я наричат “тлъста крава”, “лоена топка” и “купчина мазнина”- това обаче, промени живота й

/
/
/
195 Views

Бетси Аяла от Хюстън, Тексас, стана по тежка с 30 килограма през 2013 г. Шест месеца по-късно тя открила, че съпругът й има любовница и намира съобщенията й, в които тя я нарича с подигравателни имена за теглото ѝ. Съпругът и любовницата му наричат Бетси “тлъста крава”! Но тя не изпадна в отчаяние поради това, а решава да направи нещо. Тя иска подкрепа от сестра си и заменя шоколада със зеленчуци, започва да се упражнява. Днес, с по-малко от 45 килограма, тя вярва, че прелюбодейството на съпруга й е благословение за нея!

– Тогава бях изгубена. Не знаех какво да правя със себе си. Бях 118 кг и със шест месечно бебе. Сега честно мисля, че неговата изневяра е благословение, защото ако не го беше направил, щях да остана така завинаги. Сега имам втори шанс, нов старт. Реших, че дъщеря ми трябва да се гордее с майка си и да й бъде пример “, казва 34-годишната Бетси, маркетингов мениджър. – Когато бях с малко дете, бях наистина в трудна ситуация, бях в депресия и получих 30 килограма. През септември започнах с диета, а около Коледа научих, че съпругът ми има връзка с колежка. Бях с него от 17 години и аз наистина бях посветена на него.

Във Facebook намерих съобщения, които бяха изпратени и ме наричаха мазнина крава. Аз наистина бях съкрушена. Животът ми се срина. Винаги ми е казвал, че изглеждам добре и ме насърчаваше да ям бърза храна, а той мислел другояче. Сякаш исках да изглеждам така! Бетси започва със здравословна храна и упражнения в салона за 6 дни в седмицата. Тя се развежда с неверния си съпруг и казва, че е щастлива, пише “Дейли мейл”. – Аз съм нов човек. Положителен и щастлив. Никога преди не съм била доволна. Сега с бившия ми съпруг сме дори в добри отношения. Разбрах, че това, което направих, не беше за мен, а заради него. Дългият ми път ми помогна да разбера това “, казва Бетси.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *