Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Бащата на детето на Мария Илиева е на 26 години, но се оказа голям бизнесмен, свекърва й пък- със 7 години по-стара от нея

/
/
/
615 Views
Бащата на детето на Мария Илиева е на 26 години, но се оказа голям бизнесмен, свекърва й пък- със 7 години по-стара от нея
Баща на първото дете на певицата е 26-годишният Георги Михайлов. Младокът е строителен предприемач и има бизнес в Белгия, където е съдружник с местен бизнесмен, пише „Галерия“.

Според мълвата двамата се запознали в Брюксел. Връзката им датира от края на февруари, а бебето се предполага, че е заченато по време на романтичния им воаяж през пролетта. След ваканцията им в Италия Мария се отдръпна от медиите и с Жоро спряха да демонстрират връзката си. Въпреки че е на на 26, а Мария на 40, младежът не се притеснявал, че двамата ще имат дете. По-стресирано от ситуацията било неговото семейство, тъй като майката на Георги е само 7 години по-голяма от певицата.

За Илиева това ще е първото дете. Реално Георги е първият мъж, с когото Мария демонстрира близките си отношения, Поне засега сватба няма да има, защото и двамата не вярвали в брака. Бебето, което ще бъде момче, се очаква да се роди след два месеца.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *