Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Апартаментът в София на Джино Бианкалана обсаден от десетки хора- вижте защо

/
/
/
364 Views

Апартаментът в София на Джино Бианкалана обсаден от десетки хора- вижте защо

Джино Бианкалана се е видял в чудо от рояка „роднини”, които почнали да търсят контакт с него, откакто стана популярен у нас през 2015-а, пише “Уикенд”. Ежедневно се намирали граждани, които да висят пред столичния апартамент на звездата с молбата някой да отвори вратата на жилището, а те с думи прости да обяснят отколко време се познават я с майка му, я с леля му. Съседи на Джино също се оплаквали, че непознати лица звънят и тропат на вратите им, за да питат за „господин Ташев”. Малцина от кандидат родствениците знаели, че брадърът се казва Гино, но упорито настоявали за среща или телефонен номер, с оправданието, че имали такъв, но го загубили. Сега били загрижени за здравословното му състояние, защото го виждали да ходи с бастун в предаването.
Смятали, че нашенецът е милионер в Америка и на комшийските приказки, че той е баща му карат камиони в Страната на неограничените възможности се стрували измислица. Амбициозна жена на средна възраст дори се заканила да спи пред входа на кооперацията, в която живеела лелята на звездата, ако не я свържат с него. Тя била убедена, че над младия мъж тегне проклятие от бившата му жена Дейна Бианкалана. Именно заради това до главата му дошла тежката катастрофа, която го пратила за дълго време в инвалидна количка и серията неуспешни хирургически операции. Нашенката твърдяла, че е призвана да отърве Джино от несгодите и от клетвите на брюнетка с италиански корени, която уж имала завиден бизнес зад Океана.
„Около Джино се навъртат куп моми и попрезрели госпожи, които искат да му пристанат. И все се кълнат, че го обичат, че го спасяват, но той не е толкова глупав, че да им вярва. Родителите му са работливи хора, също с глава на раменете си и никой в семейството няма да допусне разни мошенички да навлизат в територията им. Ако Джино иска да има контакт с някое момиче, ще отиде и ще й каже. Но да го полазват от всеки ъгъл – това е просто смешно и унижаващо жените. Същото важи и за мъжете – пишман роднини, които обикалят кооперацията, за да просят пари за различни каузи, в това число и за здраве. Дали някой от тях ще се запита: „Нима самият Джино няма нужда от средства?”. Е, това е въпрос, чийто отговор остава отворен и според фантазията на всеки”, коментират съседи на риалити звездата.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *