Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Антония Петрова пак се уреди- вижте какъв лукс й осигури новия й мъж (снимки)

/
/
/
219 Views

Сутрешно фрапе в джакузито край райграса, следобедно скъпо шампанско до домашното изкуствено езерце и панорамна, спираща дъха гледка към цяла София. Това е само част от лукса, който новият мъж на Мис България 2009 Антония Петрова й е подсигурил.

антония петрова

Манекенката вече се е преместила да живее при тайнствения бизнесмен на име Николай, пише в. „Галерия“. И ако някой досега е смятал, че Петрова е живеела в лукс в прословутата си розова къща, то новият й дом е самото великолепие.

 антония петрова

Огромният палат на богаташа се намира извън София, в близост до града, но в същото време – далеч от шумотевицата. Целият двор е засят с райграс, а в средата Николай впечатлява дамите с невероятен спа кът. Именно там Антония и любовникът й всяка вечер релаксират на по чаша шампанско в скъпарското джакузи, любуват се на водните лилии в импровизираното езерце и се наслаждават на гледката отвисоко.

антония петрова

Според запознати само за тази част от двора Николай се е изръсил над 20 бона.

Това било обаче капка в морето в сравнение с луксозното изпълнение на интериора в палата на бизнесмена.

 

Предполага се, че Петрова съвсем наскоро се е преместила да живее в дома на новия си. Самата миска предпочитала да не се разчува много за новото й местожителство, като вероятната причина е разводът с Александър Бередин, който още не е приключил. Въпреки прясното настаняване, блондинката вече нарича палата свой дом.

 

Припомняме, че Антония Петрова подаде молба за развод след близо 5 години брак с руснака милионер. Преди да се оженят, двамата имаха дългогодишна връзка, която нашумя в медиите покрай фалшивото отвличане на миската от Бередин.

 

След две сватби – едната в Русия, другата в Лас Вегас, и привидно безоблачно щастие, Петрова подаде молба за развод. Официалната причина не е ясна, но слуховете носят, че руснакът й изневерявал.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *