Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Антон Стефанов зачеркна Миглена Ангелова от приятелите си след ВИП Брадър- жестоко разочарован от нейното предателство и тежките думи на водещата

/
/
/
184 Views

Антон Стефанов зачеркна Миглена Ангелова от приятелите си след ВИП Брадър- жестоко разочарован от нейното предателство и тежките думи на водещата

Антон Стефанов се отрече от Миглена Ангелова завинаги!

Антон Стефанов е жестоко разочарован от Миглена Ангелова. Госпожа „Искрено и лично” дълбоко е засегнала светския журналист. Той изкара двадесет и девет дни в Къщата на Големия брат. И почти през цялото време попадна под стрелите на устатия шеф Петров.

Антон Стефанов
Антон Стефанов е крайно разочарован от бившата си приятелка
Топ готвачът го използваше за „спаринг партньор” и в един момент Антон Петров просто му обърна гръб и го остави да вършее, без да му обръща внимание. Но в студиото на Ники Кънчев, където дамата в червено е водеща на лайфовете, жестоко „накълва” годеника си.

Припомняме, че в миналия сезон Антон Стефанов падна на колене пред Ангелова и й подари пръстен. Годежен. Всичко това бе заради играта, но пък журналиста бе искрено и истински вдаден в нея.

Тогава Миглена Ангелова стана фаворит и спечели скандалджийското шоу. Сега обаче тя влезе в Къщата ,за да върне пръстена. И да му каже колко разочарована останала от него и играта му вътре.

„Много съм разочарован от Миглена Ангелова. През целия минал сезон на ВИП Брадър аз не спирах да я защитавам. Дори и когато усетих, че нещо не е наред и не съм много съгласен с нея, аз стоях зад гърба й. Защото за мен това е истинското приятелство.

То се познава в трудните моменти, а не когато всичко ти е наред. Но сега тя не застана плътно зад гърба ми. Разбрах, че нейното приятелство не е това, което е за мен”, призна Стефанов.

Той разбрал, че нещо не е както трябва, когато тя влязла при него в Къщата. Той се зарадвал много от нейното присъствие. Дори не се разочаровал, че му върнала годежния пръстен. Защото това си било фарс, за купона и повдигане на настроението, техния годеж. Но най го обидили нейните думи.

„В коментарите си е казвала, че съм паднал на колене и съм просил милост от шеф Петров. Това не е вярно. Абсолютна лъжа е. Обвини ме, че съм плакал, затова зрителите щели да ме възприемат само като едно „мокро петно”.

Приятелят е този, който е до теб когато ти е трудно и ти тежи. Разбрах, че вече имам с един приятел по-малко, след играта ми във ВИП Брадър”, е констатацията на журналиста.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *