Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Анита Мейзер с плазма зад решетките, прави туршии, оплаква се от евтина боя за коса и опит за убийство

/
/
/
180 Views

Осъдената на три години и половина затвор за смъртта на мъжа си Анита Мейзер се ожали, че ѝ окапала косата в пандиза заради евтина боя от 2-3 лева. Тегобите си скандалната миска разкрива в писмо до главния редактор на LifeOnline. Bg и виден варненски травестит Елза Парини, пише „Телеграф“. И Мейзер, както и всеки осъден и тикнат в затвора, повтаря мантрата колко невинна била и как я били осъдили заради парите ѝ. Като капак цицорестата миска се изкарва дори жертва на заговор за убийство. Обяснява как в ареста бил направен опит да бъде отровена.

Без да има каквито и да е доказателства, Мейзер дори си позволява да хвърля кал и обвинява почернената сестра на покойния си мъж Николай Милена. „Много, много ядове имам и ще имам с тази жена“, пише Мейзер за нея в писмото до Парини. И допълва, че снаха ѝ иска да очисти нея и дъщеря ѝ. “Мен дори си мисля, че вече се пробваха с отрова… повръщах, идва бърза помощ 2 пъти в ареста във Варна“, обяснява се затворничката. Свикналата на всякакви глезотии псевдокрасавица отделя голямо внимание и на битовите условия зад решетките. „Лафка, в която има неща, които никога не съм си купувала, и повечето неща дори не съм виждала по суперите“, пише с не особено завиден правопис Мейзер.

Миската се тюхка, че най-луксозният крем в пандиза бил „Нивея“, който обаче бързо се изчерпвал и сега имало само „български“. Освен пред Парини Мейзер се изтипоса и в предаването на Венета Райкова „Папараци“. Тя показа как в килията си Мейзер имала плазмен телевизор. Пред телевизионната камера осъдената обясни, че зад решетките си правела туршии и кисело мляко. Оплака се, че надзирателите не ѝ позволявали да си доведе котката.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *