Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ани Салич остави гол като пушка бившия си съпруг- сърбинът Бранко, изгони го дори от София

/
/
/
235 Views

Тотален крах са претърпели отношенията между Ани Салич и бившия й съпруг Бранко след развода.  Водещата е скъсала всички връзки с бащата на децата си, а наследниците им също не искали да виждат татко си, когото обвинявали за разпада на семейството. Не е тайна, че честите изневери на продуцента станали причина за решението на водещата да го зареже.

Новинарката е решила да загърби тотално миналото си, доколкото това е възможно, предвид факта, че има две деца от Бранко.  Първата стъпка, която Салич е предприела, е да пусне за продажба вилата в Рударци. Това най-много озадачило нейните колеги, тъй като всички знаели колко много обичала имота и редовно ходела там да си почива с децата. Както „Ретро” разкри още преди време, водещата и Бранко разделиха имотите още по време на развода, като повечето от недвижимото имущество отиде именно при новинарката, тъй като тя отглежда децата.

„Първоначално Бранко искаше къщата да остане за него, след тежки разговори обаче и заради децата се отказа. Остави и апартамента в София на Ани. Беше много странно, защото той мислеше да живее по-голямата част от времето там, тя обаче реши, че вече щяла да ходи с децата. Как го направи, не знаем, но всичко остана за нея. Бранко остана гол като пушка”, коментират под сурдинка запознати.  Оказа се, че една от причините е поредното разочарование, което изпитала Ани.

Въпреки че знаела за повечето изневери на съпруга си, едно от поредните му кръшкания разтърсило из основи водещата. Какво е станало и как точно сърбинът е съгрешил, не е ясно, но по всичко личи, че е било доста сериозно, за да накара Ани да отмъщава, и то на бащата на децата си.
Агонията в брака на двамата започна още миналата година.

Оказва се, че основната причина за разлъката между тях са постоянните изневери на Бранко, а хилядите предупреждения на Ани, че ще сложи край, не успели да стреснат продуцента. Така миналата година новинарката свали дори халката си. Семейният пръстен бе неизменна част от нея, а когато колегите й започнали да я разпитват, Ани деликатно отбягвала въпросите и казвала, че е за поправка.

Aни Caлич вдигнa мepниĸa нa Бpaнĸo и зapaди зaвиcимocттa мy ĸъм xaзapтa. Πpoдyцeнтът изxapчил пoлoвинaтa им cпecтявaния в paзлични ĸaзинa и тoвa нaĸapaлo жypнaлиcтĸaтa нaй-пocлe дa се стресне и да пpoyмee, чe тoзи мъж нe e зa нeя.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *