Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ани Хоанг изригна срещу половинката си Люси Иларионов :”Той е педофил”- вижте защо го каза

/
/
/
186 Views

Скандална реплика към половинката си – режисьора Люси Иларионов отправи певицата Ани Хоанг. Екзотичната красавица избухна, тъй като от началото на връзката им тя е обвинявана, че се възползва от популярността, връзките и уменията на Иларионов, за да пробие на музикалната сцена.

“Все аз обирам негативите от нашата връзка, че съм с Люси заради клиповете, че ще ме направи певица и т.н… Все мен ме обвиняват. Но никой не излезе да обвини него и да каже, например, че той е педофил!”, изригна певицата в интервю за “Жълтите новини”, на които гостува заедно със своята половинка.

Репликата й Иларионов прие с усмивка и с чувство за хумор. Но истината е, че когато двамата се запознават, Ани е само на 19 години, а той на 36 – със 17 години по-възрастен.

“Когато се запознах с Люси, той беше 170 килограма. И всички започнаха “Е как пък тая се влюби в тоя?”. Е, как бе, хора?! Виждам човека, не това, което виждате вие. Една опаковка винаги може да се промени. Аз се радвам, че имах разума и очите да видя истинския Люси като човек, макар тогава да бях малка. Защото човек живее с човека, с характера на човека, с неговото отношение, а не с неговата външност, красота или сексапил. Аз моите отношения и чувства към него съм доказала вече 7 години, както и той към мен”, отвърна на хейтърите Ани Хоанг.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *