Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Американски лекар разкри истината- Играе ли ви окото- вижте какво означава това за вас

/
/
/
252 Views

Сигурно Ви се е случвало да Ви „играе“ окото. Трепкането на окото , тиковете на клепача могат да бъдат кратки, но и със седмици …

Нюйоркския лекар Джоел С. Шуман за „Tech Insider“ обяснява, че причините за трептене на окото често са умората и стреса. Като причини се посочват още и преумора на очите, кофеин, алкохол, сухи очи, липса на някои хранителни вещества, пише zajenata.bg.

Това, което ви е необходимо, е повече спокойствие, достатъчно сън, повече разходки. А той препоръчва и медитация, бавно дишане и релаксация на мускулите.

Ако смятате, че проблемът е по-голям от този по подразбиране, който продължава ден-два, не губете време в търсене на решения в интернет, а посетете лекар.

А, ако вярвате в суеверия:

С треперенето на окото са свързани различни суеверия. Смята се, че ако окото ти трепери, това със сигурност означава нещо, а не е просто временен тик.

Според суеверията, ако ти трепери лявото око, в скоро време ще се случи нещо наистина неприятно, което ще те накара да плачеш дълго и безутешно.

[Щастие]

Но това важи само ако трепери долния клепач на лявото око. Това означава, че в скоро време ще ти се случи нещо хубаво.

Ако на жена й трепери горния клепач на лявото око, това предвещава скорошно предложение за брак, на което тя не трябва да отказва, ако не иска да страда след това.

Треперенето на дясното око се свързва с получаването на голямо богатство, особено в период на финансов недоимък. Ако на младо момиче, което отива на първа среща с новия си любим, му трепери дясното око, това означава, че я очаква разтърсваща любов.

Но ако на младо момиче, което отива на първа среща с нов мъж в живота си, му трепери лявото око, това ще доведе до скорошна раздяла с него.

[Суеверия]

За да неутрализира това суеверие и да се отърве от пророчеството за раздяла, момичето трябва да измие окото си със светена вода, когато се прибере вкъщи.

За да се отървете от неприятните предстоящи събития, свързани с треперене на окото, трябва да потъркате двете се очиедновременно и след това три пъти да ги прекръстите едно по едно.

Ако на мъж му трепери дясното око, когато отива на любовна среща, това предвещава успехи за него на любовния фронт. Но ако трепери лявото му око, когато е решил да се види със стара любов, това предвещава, че ще се случат неприятности, свързани със сегашната му любима.

Ако на човек му предстои важно събитие от живота му, свързано с финанси, и лявото му око започне да трепери, това означава, че се задават неприятности.

Ако дясното ви око започне да трепери, когато видите човек, с когото току-що сте се запознали, това означава, че той може да ви донесе успех в живота. Ако обаче затрепери лявото ви око, е добре да избягвате компанията на този човек.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *