Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Алисия не може да се отърве от Малката Бирма

/
/
/
578 Views

Алисия не може да се отърве от Малката Бирма

Звездата на “Ара Мюзик” Алисия не може да се отърве от младото копие на колекционера на фолк диви Коко Динев – Малката Бирма. Откакто фолк дивата и Георги Станоев преплетоха и тела, и хормони, неведнъж си обръщаха гръб, като всеки последен бе уж завинаги. Ще ни се наложи обаче май още дълго да гледаме сапунения им сериал.

Папараците на “Жълтите новини” на ПИК наскоро щракнаха Алисия и Бирмата в центъра на София. По нищо обаче двамата не демонстрираха близост помежду си. Изглеждаха по-скоро като приятели, отколкото като влюбени. След крако кафе в столичен бар, всеки тръгна към колата си, а на раздяла дори не последва задължителната за една двойка целувка.

Из фолк средите коментират, че звездата на “Ара” отдавна е изстинала към тази връзка, но Бирмата още не можел да я прежали. Младият бизнесмен трудно се разделя с жените си и не се премирява лесно, че ги губи. Преди години и любовта му с Преслава приключваше мъчително и продължително.

Като една успяла жена, Алисия демонстрира независимост от Бирмата, шофирайки своя собствена лимузина “Ауди”. Докато беше официално със Станоев, а преди него и с Ники Михайлов, певицата ползваше техни коли. Преди няколко месеца обаче брюнетката скъсала тотално с тази практика и инвестирала в движима собственост.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *