Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Алек от “Фермата” с тайна връзка с омъжена жена (снимки)

/
/
/
372 Views

Преди да влезе в хитовия формат “Фермата”, футболистът Алек Манолов е бил любовник с по-възрастна жена с деца. В откровен разговор между Валерия и Станислав, Алекс сподели, че е имал тайни сексуални отношения с обвързана жена.

Явно историите между новоизлюпената в шоуто двойка, Валерия и Алек, са много сходни, заради аферата на гимнастичката с високопоставеното й гадже, което тя крие. След като блондинката разбра тази неочаквана новина от Алек обяче, тя избухна: “Аз това не го възприемам за нормално!”. Валерия се притеснява, че се намесва в чужди заплетени отношения и може да остане наранена и да нарани неволно уж бившата любовница на Алек.
алек

Станислав от своя страна показа мъжка солидарност: “А това твойто нормално ли е, твоята тъпа история с тоя Пешо? Ти каква си била? Ти си била играчка, ако искаш да знаеш!”.
алек

След всички излияния Алек отново се улиса в любовни обяснения към гимнастичката. Дали нещата между тях ще продължат и след края на предаването или той ще се върне към стария си живот на плейбой, все още не е ясно.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *