Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ако имате проблем, идете в дома на Ванга- сребърната икона сбъдва желания и лекува

/
/
/
172 Views

Екип на обществената македонска телевизия засне филм за сребърната икона на св. Богородица в къщата музей на Ванга в Петрич. Чудотворната икона сбъдва желания и се намира в стаята за прием, твърдят вътрешни хора.

Македонските телевизионери са изумени от написаното в книгата за посещения, където са описани хилядите случаи на помощ от иконата. Тя е подарък на пророчицата още приживе, казаха работниците в музея. Не се знае обаче кой е истинският благодетел. Има предположения, че Людмила Живкова, дъщерята на Тодор Живков, е истинският дарител. Иконата е позната като

Сребърната, защото е с обков от чисто сребро. Пред нея в стаята за поклонение винаги мъждука запалено кандилце със свещ. Тя никога на загасва, твърдят музейните работници. Чудото е известно и на архиерейския наместник отец Ангел Кочев. Божият служител го обяснява с това, че духът на Ванга витае още в къщата и го поддържа жив.

Пламъкът свети понякога в различни цветове. Случвало се е той да е в жълто, но при природни бедствия или някакви важни събития е в яркочервено. Винаги след това стават някакви страшни неща. По пламъка петричани се ориентират за предстоящите лоши събития в България, твърдят още музейните работници. Освен чудесата в къщата на пророчицата, такива се случват и в цялата местност Рупите.

За нея се твърди, че е заредена със специална енергия. На въпроса защо живее в местността Рупите, някога Ванга отговорила: „Имам определено време колко да стоя тук. Това място е много особено. Служи ми като акумулатор и от него аз черпя енергия и сила. Някога тук е горял страшен огън, а този хребет над нас крие една голяма тайна“. Хребетът, за който говори ясновидката, всъщност е Кожух планина, възвишение в Рупите. Според нея Кожух е ключът към разгадаване на древното ни минало. Ванга твърдяла, че там, където е кратерът, някога е имало голям град, погребан под огнената лава.

Хората, които живели в него, били високи и едри, обличали се в тънки и блестящи като станиол дрехи и били много просветени. На територията на местността, която е част от Стоте национални туристически обекта, има минерални извори и басейни. В резултат от изригване на вулкан в Рупите се образуват магмени скали. От тях извира минерална вода с температура 75 градуса по Целзий. Тя доказано има лечебни свойства и помага при заболявания на храносмилателната система, ендокринно-обменни заболявания, а също и заболявания на опорно-двигателния апарат, неврологични, гинекологични и кожни. Част от водата е каптирана и по тръбопровод е отведена до Петрич.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *