Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ади почувства силни болки в корема и отиде на лекар- след 20 минути се похвали с нещо уникално във Фейсбук и призна, че не е очаквала да й се случи

/
/
/
628 Views

Момиче получи незабравима изненада за Коледа. 23-годишната Адел Дънкан от Абърдийн, Шотландия, отишла в болница с болки в корема след двойна смяна на работа. 20 минути по-късно – родила, пише „Дейли Мирър”.

А ето и историята…

Лягайки си към 23.30 ч. на 23 декември миналата година, внезапно Адел почувствала болки в корема. След като започнала да кърви, майка й се обадила на спешна помощ, които веднага дошли и я откарали в болница. Минути по-късно тя ражда момиченце.

Адел, която не знаела, че е бременна, се прибрала с бебето вкъщи и съобщила новината за изненадващия коледен подарък във Facebook. В социалната мрежа тя написа: „Искам да ви уведомя за това, което Дядо Коледа реши да ми подари два дни преди Коледа. Може би ще бъдете шокирани – и аз все още съм. Искам да ви представя бебе Мейси. Тя беше изненада, роди се на 23 декември в 23.43 ч. след бързи 20-минутни родилни мъки. Аз и бебето сме много добре и всичко е наред”.

Адел смята, че е заченала дъщеричката си през март или април 2016 г., след като имала кратка афера с мъж, с когото останали приятели. Тя обаче не пожела да разкрие името му. Въпреки че признава, че не е използвала предпазни средства, никога не е очаквала да й се случи подобно нещо.

Тъй като не знаела, че е бременна, тя продължавала да пуши по кутия цигари на ден, а рожденият й ден, който бил през септември, бил отпразнуван с много алкохол. За щастие след това решила да спре да пие, за да се опита да спести пари.

Освен леките болки в гърба, които имала от време на време, нямала никакви други признаци на бременност. Напълняването си отдала на лош период, тъй като и друг път й се случвало.

Въпреки че Адел е пиела и пушела, момиченцето е напълно здраво, обясниха лекарите. Тя споделя, че е обикнала дъщеричката си веднага, а майчинството й носи голямо удоволствие.

„Тя е моят ангел, моето чудо. Нямам търпение да отпразнувам първия й рожден ден заедно с Коледа тази година”, споделя Адел.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *