Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

100 кила направи на пух и прах Мегз, с която имаха кратка авантюра в друго риалити и извън него- вижте какво каза певецът за дизайнерката

/
/
/
320 Views

100 кила направи на пух и прах Мегз, с която имаха кратка авантюра в друго риалити и извън него- вижте какво каза певецът за дизайнерката!

“Браво на Джулиана, която не прие писмото от своя любим, за да не злепостави другите, за разлика от нещастниците, които си позволяват да престъпвам всяко едно правило, за да докажат колко са плоски, малоумни и ограничени.

Джулиана, ти си моя фаворит, за разлика от жената, която току що даваха, за която всичко е на първо място, а тя не умее нищо. Джулиана Гани е шампион! Браво, Джули! Ти заслужаваш да спечелиш.” Това каза 100 Кила във видео, което сподели в Инстаграм. Към него той добави описание “Значи Ти можеш да пропуснеш новина от любимия човек а онази катерица си прави каквото си поиска с последствия за всички участници. Аре циба цибурашка от тука бе. Джулиана Гани печели за мен това предаване. Успех, момиче”.

Припомняме, че Миглена и Явор (както е истинското име на 100 Кила) участваха в друг телевизионен формат преди време и помежду им хвърчаха искри. Двамата дори се разцелуваха пред камерите и после известно време са поддържали контакт, според източници. Там Миглена не показваше такъв твърд характер, напротив. Изглеждаше мило и добро момиче, което се разбира с околните. Много нейни близки разкриват, че след като дизайенерката е започнала да живее по луксозния начин, се е променила коренно и капризите й стигнали до небето.

Това са сред основните неща, които побъркват съквартирантите в къщата на ВИП Брадър. 100 Кила със сигурност познава Меги добре след като е прекарал известно време с нея, а думите му биха жегнали всеки.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *