Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

10 признака, които показват, че свекървата е злодей

/
/
/
185 Views

свекърва и снаха

Когато става въпрос за свекърви почти всяка жена има лош опит с тях. Със сигурност в главата ви изплуват какви ли не смешни и не дотам ситуации, в които вие сте изглеждали като глупачка, именно заради НЕЯ! Вижте 10- те признака, по които да я познаете, че всъщност в нея се крие злодей 🙂

1. Тя е винаги права, независимо от всичко. Без значение дали говорите за готвене, чистене, гладене, гледане на деца, политика, сериали, тя е винаги права. Няма нещо, което да не знае, да не е чула или да няма приятелка, която да го знае. Няма такова нещо. Ако тръгнете да спорите, само ще изхабите много нерви и отново победата ще е за нея. Примирете се, че тя е такава.

2. Тя се държи презрително към вас през повечето време. Една от характерните особености на злата свекърва е нейното отношение към снахата. Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки.

свекърва
3. Непрекъснато подчертава колко успешен и добър е синът ѝ и как заслужавал също такава жена до себе си. Уви, избрал е вас, казва тя и ви поглежда смразяващо. Е, как да не я мразиш?!
Най-честите грешки на снахите

4. Очаква да правите неща, които на нея ѝ харесват, за да може така да установи своята доминация над вас. Обажда ви се с покана да отидете на пазар, но ви води само в магазините, които тя харесва и предпочита. Дума не дава да кажете за място, което искате вие да посетите. И това е само един от многото подобни примери. В семеен план също очаква да правите само неща, които тя одобрява. Това е нейният начин да доминира над вас и мъжа ви.

свекървата е злодей

5. Настройва другите членове на фамилията срещу вас. Ако установите, че има промяна в отношението към вас от страна на близки на съпруга ви, проверете дали атаката не идва точно от нея. Ако не ви харесва, със сигурност ще се опита да повлияе на мнението и на останалите членове от фамилията.

6. Не уважава мнението ви, коментира негативно начина ви на обличане, действията и изказванията.

7. Нейното патриархално мислене е, че вие трябва за всичко да се допитвате до нея и свекъра ви. Да търсите тяхното одобрение и разрешение за всичко, свързано със семейството, дома ви, образованието и възпитанието на децата.

8. Тя обича публиката и аплодисментите. Пред хората играе ролята на любяща свекърва, която обгрижва всячески сина и снахата си, но когато сте насаме е склонна да ви нанесе голяма обида с думите или действията си спрямо вас. Тя има две лица, по-грозното обаче го виждате само вие.

свекървище

9. Тя е нарцисист. Вижда успехите на децата си като свои собствени, тъй като ги приема не за личности с характер, а за нейни естествени продължения.

10. Тя ви манипулира. Има моменти и периоди, в които се държи прекрасно с вас, мила е, грижовна, невероятно добра. И точно тогава вие започвате да сваляте гарда и да си мислите, че нещата се променят. Започвате да вярвате, че ще имате истинско и щастливо семейство, докато изведнъж тя не показва истинското си лице и отново ви наранява. Този път обидата е още по-голяма, защото сте били подведени и манипулирани. Опитайте се да стоите максимално настрани от тази жена, ако и вашата свекърва спада към профила.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *