Услуги
Секционни индустриални врати

Секционни индустриални врати

Секционни индустриални врати

Секционни индустриални врати. Те са практично и удобно решение за сервизни помещения с по-интензивен трафик, хора и др. Използването им не изисква специални умения, освен това те биха подобрили термичната стабилност и техническото използване на помещението. Ние правим подемни порти индивидуално, следователно, в зависимост от вашите нужди, те могат да бъдат допълнени с каишки, прозорци, електрически мотор или функция за механично отваряне, специално. цветни тонове и др.

За нашата фирма: Логел ООД. Обадете ни се на телефон: (02) 489 4919. Адресът ни е: ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 ж.к. Бъкстон, София. Технически характеристики на секционните индустриални гаражни врати

Външният метал е отделен от вътрешния метал на термосекциите на нашите индустриални врати, те не се допират до фугите и не образуват студен мост, което води до ефективна топлоизолация. Термосекциите са направени от мостове с повишена топлоизолация, с допълнителен високоякостен лист с дебелина 1 мм и гравирана повърхност с гравиране с коефициент на топлопреминаване U = 0,8 W / m2K, което се потвърждава от сертификат за изпитване.

Индустриална врата

Функционалността на индустриалната секционна врата може да бъде подобрена чрез инсталиране на малка вратичка за вратата, като по този начин улеснява преминаването на персонала през нея. Такива вратички имат редица предимства – отнема по-малко време за преминаване през портата, по-удобно затваряне на помещенията (няма нужда да обикаляте, за да затворите / отворите портата) и през зимата има по-малко топлинни загуби (персоналът се движи през вратите, портата не се отваря отново). Стандартните размери на вратата са 850 х 2000 мм (ширина-височина), но размерите могат да се регулират по желание на клиента. Вратите са оборудвани с хидравлична брава, дръжка и брава.

Прозорци на индустриалните врати

Прозорците, като практичен елемент, осигуряват естествена светлина в стаята и възможност за наблюдение на движението от другата страна на портата. Неоспоримо е, че прозорците могат да служат и като елемент на дизайна на самите врати, правейки външния им вид по-естетически приятен на общия фон на сградата. Прозорците винаги са направени от двоен пакет от правоъгълно акрилно стъкло. Най-често срещаните размери за прозорец са 680×373 мм (ширина – височина). Дизайнът на прозореца може да бъде променен според вашите индивидуални желания, за повече информация, моля, свържете се с нашия персонал.