Услуги
Ръководство за използване на фитнес уреди

Ръководство за използване на фитнес уреди

Ръководство за използване на фитнес уреди. Преса с крака. Пресата с крака е фитнес уред, който ви позволява да вдигате тежки тежести с краката си, за да изградите сила, без гръбначният ви стълб да поддържа движението, както бихте направили при тежък клек, което означава намален риск от нараняване или лоша форма.

Ръководство за използване на фитнес уреди

Асистирано набиране. Набиранията са едно от най-трудните упражнения поради количеството сила на ядрото и горната част на тялото, което изискват. Добрата новина е, че можете да надграждате към първото си набиране без помощ, като използвате дълга лента за съпротивление или фитнес уред за асистирано набиране, което ви позволява да изграждате сила постепенно. Асистираните набирания изискват да стабилизирате цялото си тяло, така че да работите с повече мускули, отколкото с набиране на шир.

Фитнес уред- машината на Смит

Машината на Смит е вертикална лента, която се движи в рамките на фиксирани стоманени релси. Това е алтернатива на използването на свободни тежести или щанги и може да се почувства по-безопасно за тези, които са начинаещи в повдигането, поради опората на релсите, които ви предпазват от люлеене напред или назад. Машината Smith може да се използва за упражнения като клекове, лежанка, раменна преса, мъртва тяга и сплит клекове.

Кабелна машина

Двукабелната машина за свободно движение може да се използва за трениране на почти всяка част от тялото ви с различни упражнения за съпротива. Той използва система от макари и подредени тежести, които можете да регулирате, като поставите щифта в купчината тежести.

Кабелната машина е страхотен фитнес уред, тъй като ви позволява да работите под всички ъгли (за разлика от вертикално издърпване на шир) и осигурява непрекъснато напрежение на мускулите ви по време на цялото движение. Не винаги можете да постигнете това със свободни тежести!Р