Услуги
Органично изграждане на връзки: нови начини на мислене

Органично изграждане на връзки: нови начини на мислене

Органично изграждане на връзки

Органично изграждане на връзки. Компаниите разработват много добро съдържание. Например полезни съвети, информативни текстове, статии в блогове, видеоклипове. Това съдържание е важно. Но за генериране на връзки е необходимо повече. Тук става дума за разработване на изключително съдържание. Това също често се нарича „съдържание на героя“. Ако е възможно съдържание, което не съществува в индустрията. За това се нуждаете от напълно различна перспектива, която се простира далеч отвъд собствената ви компания. Какво би било голяма помощ, вдъхновение или забавление за нашите посетители, нашите клиенти?

Маркетинг на съдържанието

Има два начина да създадете такова изключително, достойно за връзка съдържание. От една страна чрез маркетингови кампании за съдържание, т.е. самостоятелни проекти. Или чрез постоянен маркетинг на съдържание, например на уебсайта ( инструменти, електронни книги, блогове ), чрез вашия собствен видео канал, подкаст или друга медия, която предоставя постоянно съдържание. „One Shot“ е по-привлекателен на пръв поглед. Ако обаче няма успех, разочарованието е голямо. Маркетингът на съдържание изисква устойчивост.

Органично изграждане на връзки: предимства и недостатъци

Предимства

Връзките, които са зададени доброволно, имат много предимства. Връзките са абсолютно съвместими с Google. Няма нулева предприемаческа опасност, няма екзистенциален риск. Освен това връзките практически не могат да се копират. Състезателите могат само да гледат със завист. Следователно органичните връзки са важно конкурентно предимство. Истинска борба за челните позиции.

Недостатъци

Органичното изграждане на връзки е много по-сложно от купуването на връзки. Няма гарантирани успехи. Съдържанието и кампаниите са много по-взискателни като съдържание. Творчеството не е мащабируемо, а е постоянна работа. Има нужда от редакторски и PR умения. В същото време традиционните редактори и PR агенции рядко имат SEO умения.

По умни от Google или не

Да, по умен

Част от SEO индустрията е на мнение, че целият смисъл на оптимизацията за търсачки е да се манипулира със сиви методи и да се измами алгоритъмът. Тук винаги се обсъждат нови мерки. Преди това бяха закупени няколко връзки. В момента например закупуването на кликове, с така наречената CTR манипулация. Много доставчици на SEO услуги все още предлагат подходящи мерки днес.

Не, не е по-умен

Ние приемаме позицията, че операторът на търсачка разполага с повече умения и ресурси от една компания. Ето защо отдавна решихме да работим с Google – а не срещу компанията. Google иска най-добрият резултат да е на първо място. Как можем да помогнем за спечелването на топ позиция? Чрез създаване на съдържание, което заслужава да бъде свързано доброволно.