Други
Най-добрата вертикална безжична прахосмукачка

Най-добрата вертикална безжична прахосмукачка

По какви характеристики да изберем най-добрата вертикална безжична прахосмукачка

Най-добрата вертикална безжична прахосмукачка. Например акумулаторната перална прахосмукачка BISSELL 2765N CrossWave Cordless Max. Работи до 30 минути и почиства до 100м2. Това са размерите на просторен апартамент, градска къща или малка къща. В същото време безжичната прахосмукачка има висока мощност и благодарение на универсалната си четка се справя добре както с гладки подове, така и с килими. И основното му предимство: измива, почиства и изсушава повърхността едновременно. Тоест ще отделите 3 пъти по-малко време за почистване, а ефективността ще бъде максимална. Вместо прахоуловител, такава прахосмукачка има воден филтър. В резултат на работата прахът се всмуква и изкарва през водата, където се утаяват прах и отломки, а въздухът се пречиства допълнително през въздушен филтър.

Най-добрата вертикална безжична прахосмукачка

Ние сме фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Телефон за контакт: +359 2 963 33 04.

Сега нека поговорим за важните параметри за избор на добра прахосмукачка.

Режими и контроли на безжичните прахосмукачки

В допълнение към химическото почистване има модели безжични прахосмукачки, които ви позволяват да правите мокро почистване, например акумулаторната прахосмукачка за пране BISSELL 2582N CrossWave Cordless. Това е една от най-добрите безжични изправени прахосмукачки в света. В същото време събира отпадъци, като натиска 1 бутон на дръжката, подава вода с препарат към валяка, измива покритието и го изсушава веднага. Почистването никога не е било толкова бързо.

За да се улесни почистването в тъмни ъгли или труднодостъпни места, приставката понякога се допълва с LED осветление. С него можете да сте сигурни в висококачествено почистване на цялата площ на къщата.

Изберете модели безжични прахосмукачки, които имат поне 2 режима на работа: класически и турбо. Първият се използва за почистване на гладки повърхности, вторият се използва за килими. мощността на засмукване се увеличава.

Блокът за управление в акумулаторните прахосмукачки най-често се намира на дръжката. Това е удобно, защото можете да превключвате с една ръка. При простите модели всичко работи на бутони, а в сложните и скъпи прахосмукачки може да се вгради сензорно управление.