Услуги
Наемете лимузина за абитуриентски бал или друго?

Наемете лимузина за абитуриентски бал или друго?

Наемете лимузина

Обикновено наеметето на лимузина се използва за специални случаи, опциите за които са изброени по-долу.

Наемете лимузина за сватба. Отдавна съществува традицията да се правят сватби с размах и мащаб. Затова навремето са правили сватбен кортеж, който се е движил по улиците, включително до църквата. Днес сватбената индустрия ни предлага нещо различно, но си остава голямо тържество. Повечето двойки поръчват лимузина за сватба, защото именно тази кола може адекватно да води сватбеното шествие. Освен това, наемането на лимузина или дори две лимузини Ви позволява да разнообразите вашите сватбени снимки и да украсите новобрачния албум с цветни снимки от луксозния салон на лимузината.

Изписване на майката и новороденото от болницата. Раждането на бебе е най-великото събитие за всяко семейство. За да направят деня на посрещането от болницата особено тържествен, грижовните бащи решават да поръчат лимузини за изписване от болницата, за да приберат младата майка и бебето у дома. Лимузината е много удобна за такива цели. Млада майка може удобно да седне на просторните й дивани. Има достатъчно свободно място за всички: дете, майка, татко и дори близки роднини. И най-важното, срещата в лимузина ще бъде приятна изненада и знак на благодарност от съпруга за съпругата – майка.

Среща или празнична дата. Само романтик може да наеме лимузина за среща. Обикновените дати понякога стават скучни. Къде да отидем? Ресторант, цветя, сладкиши – това е старо като света, а в наши дни понякога дори просто. За да направите срещата необичайна и красива, можете да поръчате лимузина и да отидете а не с кола. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да пиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна дата.

Абитуриентско парти. Това се случва само веднъж в живота. За да стане празникът още по-светъл, мнозина решават да си поръчат лимузини за дипломиране или няколко лимузини, за да пътуват из града, да се забавляват и забавляват.