Услуги
Машинната бродерия в бизнеса

Машинната бродерия в бизнеса

Машинната бродерия в бизнеса

В бизнеса персонализацията заема едно от основните места след създаването на лого, отварянето на магазин, на уебсайт и т.н.

В съвременния конкурентен свят стана трудно за един купувач да се ориентира. Затова най-често той избира компания, за която е чувал или виждал нещо преди. Ето защо много компании обръщат толкова специално внимание на своята корпоративна идентичност, разработването на униформи за служителите и дизайна на салоните за продажба.

Машинната бродерия в бизнеса. Неслучайно на служителите на строителни обекти, почистващите компании, инженеринговите компании, фирми, занимаващи се с доставка на продукти и стоки често можете да видите униформа с лого на гърдите или фирмен дизайн или лозунг на гърба на служебната дреха.

Логото или логотипът могат да бъдат отпечатани върху форма, посредством печат, който ще бъде точен, ярък и няма да Ви струва скъпо. Но това е недълговечен резултат. След няколко изпирания качеството на изображението ще падне и формата ще изглежда напълно непрезентабилна. А машинната бродерия е издръжлива и устойчива на износване, запазва първоначалния си вид дори когато продуктът Ви вече се бракува – шарката от пране и гладене не се деформира и не избледнява (с правилно подбрани конци). Моля, имайте предвид, че върху военните и полицейските униформи шевроните се изработват именно с помощта на машинна бродерия, а не чрез отпечатване на изображение върху дрехите.

Нашата фирма Арт КАД ООД може да Ви предложи разнообразие от машинни бродерии. гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон за да направите своите поръчки: (+359) 884 78 78 78.

Кое е подходящо за машинна бродерия?

Всякакви ежедневни предмети могат да станат уникални благодарение на машинната бродерия:

Лого и монограми на престилки, ризи и униформи за бизнеса;

Бейзболни шапки, тениски и дори персонализирани кърпи за спортни отбори;

Текстил за празници и годишнини;

Персонализиране на детското облекло и тестване;

Монограми върху нашийници за кучета и персонализиране на други аксесоари за домашни любимци;

Безкраен брой уникални и доходоносни сувенири.

Много хотели, кафенета и ресторанти използват не само униформата на служителите си, за да нанасят корпоративното си писане, но също така и текстил – салфетки, покривки, корици за менюта. Виждайки красива, равномерна и качествена бродерия в интериора, ние неволно проникнахме с уважение и доверие към такава компания, защото компания, която избира такъв формат на персонализация, не може да бъде еднодневна компания и е изключително важно за нея да получава високи оценки за обслужване от своите клиенти.