Интересно
Имоти в Слънчев бряг

Имоти в Слънчев бряг

За недвижимите имоти в Слънчев бряг – защо да придобиете имот

Една интересна особеност на курорта Слънчев бряг е, че тук остро се усеща сезонността.

След бурно и емоционално лято тук есента и зимата са спокойни и спокойни. Много жители на Слънчев бряг не живеят целогодишно в курорта и заминават да се върнат отново през лятото или пролетта. Но липсата на много от заселниците в курорта не се отразява негативно на работата на инфраструктурата на града, около 20% от жителите на курорта живеят на това място целогодишно.

Ресторанти и магазини

Много ресторанти, магазини и обществени места са отворени през зимата и лятото. Общественият транспорт в града работи целогодишно. Затова, нашият съвет е, че ако решите да живеете в курорта целогодишно, да придобиете недвижим имот в Слънчев бряг, след това изберете подходящ комплекс за себе си, който продължава да обслужва заселници през всички сезони, в този план по избор можете да се доверите напълно на нашите специалисти. Ще се радваме да споделим нашия опит.

Слънчев бряг

Слънчев бряг може спокойно да се нарече най-популярният курорт в България, докато цените на недвижимите имоти тук са доста ниски. Всяка година десетки хиляди туристи идват на плажовете на Слънчев бряг и много от тях дори не резервират хотел или наемат апартамент. Факт е, че за почивка на любимото ви място, на топлите брегове на Черно море, е по-лесно да си купите апартамент. Тъй като цените позволяват на почти всеки да направи това.

Особености и недвижими имоти

Слънчев бряг се намира близо до Несебър. И само на половин час път с кола от 200-хилядния Бургас. Няма нужда да летите до Тайланд или Египет. Бърз полет, след това такси или автобус и сте в рая! Това на практика е българската Флорида. Безкрайни плажове, модерни светли сгради с апартаменти, луксозни хотели. Всички необходими магазини, както и почиващи от цял ​​свят, които се радват на тези предимства. Ето защо да притежавате недвижим имот тук е просто прекрасно.

Син флаг

Най-големият курорт в страната, чиито плажове са маркирани с международния знак за качество „Син флаг“. Идеално място за възстановяване и зареждане в добро настроение за дълго време напред.

Гостоприемна България ви кани да си купите недвижим имот в Слънчев бряг и да станете един от късметлиите, които почиват, без да излизат от вкъщи, а напротив, идвайки при него.