Услуги
Запушен канал в дома – как да го отпушим?

Запушен канал в дома – как да го отпушим?

Запушен канал? Време е за отпушване

Запушен канал. Има няколко признака, по които можете да идентифицирате проблеми в канализационната система:

  • Лоша миризма в канализацията. Това се случва от натрупаните по стените на тръбите отпадъци, които излъчват миризма.
  • Бавно оттичане на вода. Ако водата не се оттича добре, това означава, че прекалено много отлагания са се натрупали и е време да ги премахнете. Често само изливането на кофа с вряла вода в мивката е достатъчно за това. Мазнината ще се разтвори и ще слезе надолу по канала.
  • Пълно спиране на устройството. Ако водата е спряла напълно да се оттича в канализационната система, е време да се заемете с по-сериозно почистване, половинчатите мерки вече не са достатъчни, а специалната химия едва ли ще бъде ефективна.

Отпушване на канала

За да отпушите канала на мивката и освободите тръбата на тоалетната, професионалната помощ от специалисти, ще Ви е от най-голяма полза.

Услугите от този тип се характеризират с това, че изпълнението им не отнема много време, което не внася дълго объркване във Вашия дом. Бързото действие на професионалиста се дължи на неговите умения, опит и инструменти, с които разполага.

Случва се хората да не се замислят за това, какво изхвърлят в тоалетната си, докато не стане някакъв проблем. Ако сте били свидетели на запушване на канали, знаете, че това води до доста неприятни последици за обитателите на съответната сграда.

Какво се прави за почистване на каналите?

Най-често за отпушване на канали, хората прибягват до специализирани фирми за почистване на канали.

Ако Ви се случи да имате съмнения за неприятности, свързани с канализацията, е повече от задължително да потърсите професионална фирма, която да се справи с отпушването на канали. Доверете се на реномирана такава, която се занимава с всякакви ВиК услуги.

Професионалната фирма за отпушване на канали разполага с пълното техническо оборудване за отпушване на канали.

В по-сериозни случаи и при аварии, търсете помощ, не пробвайте да се справяте сами. Дори да успеете да отпушите канала, проблемът може да не изчезне напълно и да продължи да се появява. Тогава несъмнено ще имате нужда от експерти, които да се заемат със ситуациата, като диагностират проблема и Ви дадат решение.

Отпушването на канали не е шега работа и е добре да се доверите на професионалисти.

Доверете се на специализирана фирма за отпушване на канали, каквато е „ВИК” . Освен че ще отстранят проблема, специалистите от фирма „ВИК” ще Ви обяснят как да се грижите и да правите профилактика, за да не се получават запушвания.

При възникването на каквито и да било ВиК проблеми, при аварии, при нужда от отпушване на канали, можете да се свържете с тях на тел.: 0878 777 807 или да последвайте линка тук!